+38 (098) 652 56 56 | +38 (093) 682 56 56

Інтернет-магазин

Замовити дзвінок

Існує хибне твердження, що найбруднішим місцем в будинку є туалет. Але чи так це насправді? Asis допоможе зрозуміти, що є безліч нібито чистих місць і предметів, які насправді куди брудніші. Рейтинг 10 домашніх предметів, які є справжнім збіговиськом бактерій.

1. Робочий стіл

Бактерій на офісному столі в 400 разів більше, ніж під обідком унітазу.

2. Комп'ютерна клавіатура

На кнопках клавіатури бактерій в 200 разів більше, ніж на сидінні туалету. Розмноженню бактерій на клавіатурі сприяє звичка їсти за робочим столом.

3. Мобільні телефони

На поверхні мобільних телефонів збирається бактерій в 10 разів більше, ніж на поверхні унітазу. Правда, складно уявити людину, яка притискається щокою до унітазу.

4. Кухонна дошка

Якщо подивитися під мікроскопом на кухонну дошку, то бактерій на ній стільки, ніби її намазали фекаліями. Це відбувається тому, що рівень фекальних бактерій в сирому м'ясі дуже високий.

5. Килими

Килими кишать кліщами. Вони в 4000 разів брудніше, ніж сидіння унітазу. На один квадратний сантиметр припадає 200 тисяч бактерій. Щогодини з тіла людини облітає 1 500 000 клітин шкіри, якими і харчуються бактерії на килимі.

6. Зубна щітка

Бактерії можуть подорожувати на відстань до двох метрів і живуть до 2 годин. Тому не виключено, що після того, як господиня вимила туалет, бактерії перекочують на зубну щітку.

7. Дверні ручки

Руки є однією з найбрудніших частин тіла. Саме тому на одному квадратному сантиметрі цього предмета мешкає до 250 бактерій. 8. Подушка Мертві клітини шкіри, пилові кліщі, спори грибів, пилок та інші виділення організму - ці малоприємні об'єкти просто кишать на подушці. Але краще про це не думати, інакше сон буде не таким безтурботним.

9. Гроші

На одній банкноті може бути 200 000 бактерій. Непоганий привід, щоб вимити руки відразу після того, як розрахувався готівкою.

10 Жіноча сумочка - розсадник бактерій.

Оскільки в дамській сумочці тримають, як мінімум телефон і гроші, вона стає просто справжнім скупченням бактерій. Тому чистити сумку потрібно якомога частіше.

Asis нагадує, що здоров’я – найцінніший скарб у Вашому житті, тому закликає його берегти.

blog comments powered by Disqus

Підписка

  • Акція
    Знижка - 10% на монтаж системи відеоспостереження.

    18.02.19 18.03.18

    Знижка - 10% на монтаж системи відеоспостереження.