+38 (098) 652 56 56 | +38 (093) 682 56 56

Інтернет-магазин

Замовити дзвінок

Міф 1. Вважають, що комп’ютерні ігри впливають на дитячу жорстокість. З цього приводу проводилося маса різноманітних досліджень, які до цих пір так і не довели це твердження. Проте все більше фактів, які спростовують зв’язок комп’ютерних ігор з підлітковою жорстокістю. За статистикою, за останні 20 років у світі в 2 рази знизилися показники щодо вбивств і грабунків, які здійснюють саме підлітки.

Міф 2. Не так давно дівчата були не заядлими геймерами, проте часи змінюються і змінюються ситуації. За результатами опитувань, багато дівчат грають в комп’ютерні ігри. Все частіше зустрічаються ігрові команди в мережі, які складаються лише з дівчат.

Міф 3. Носії інформації залишились у минулому? І ось черговий міф про те, що ігри перестануть випускати на носіях поки не знаходить свого підтвердження, хоча повільно, але все ж йде до цього. Сучасні ігри стали важити набагато більше, ніж раніше, і далі будуть збільшуватися в об’ємі. У той же час ще не у всіх є можливість підключити швидкісний інтернет.

Asis нагадує відому приказку, що спочатку діло, тоді забава. Тому грайте в міру і з розумом.

blog comments powered by Disqus

Підписка

  • Акція
    Знижка - 10% на монтаж системи відеоспостереження.

    18.02.19 18.03.18

    Знижка - 10% на монтаж системи відеоспостереження.