+38 (098) 652 56 56 | +38 (093) 682 56 56

Інтернет-магазин

Замовити дзвінок

Міністерство освіти та науки запропонувало директорам шкіл та вузів України застосовувати технічне нововведення – встановлювати в закладах відеоспостереження.

На думку правління, це допоможе не тільки попередити дрібні правопорушення, але й затримати справжніх злочинців. Про це йдеться в листі Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України від 11 квітня 2011 року № 1/9-259 «Щодо посилення боротьби проти розповсюдження та вживання психоактивних речовин».

Питання безпеки життя і здоров’я дітей в стінах навчального закладу головне як для батьків, так і для педагогів.

Встановлене відеоспостереження в школі істотно підвищує безпеку наших дітей, в кілька разів зменшуючи кількість порушень. Адже навіть сам факт наявності відеокамери, навіть якщо вона несправжня або відключена, може зупинити початківця хулігана, злодюжку або забіяку від серйозного проступку.

Безсумнівно, відеоспостереження в школі буде дисциплінувати не тільки учнів, а й самих вчителів. Для всіх, і дітей, і для педагогів, запис сигналу з камер відеоспостереження в школі означає, що при виникненні будь-якої нештатної ситуації або конфлікту можна буде легко встановити, що відбувалося, переглянувши записи відеоархіву. При необхідності подивитися відео можуть батьки школярів.

Встановлення відеокамер в школах - поширена практика в США, Великобританії, Скандинавських країнах та ін. В Україні поки можна говорити тільки про окремі випадки застосування відеоспостереження в школах. Зокрема, у місті Житомир в рамках проекту «Безпечне місто» встановлено 70 відеокамер в приміщеннях навчальних закладів.

Придбати систему відеоспостереження для школи можна за номером +38098724-13-03, або за адресою: м. Новоград-Волинський, вул. Героїв Майдану, 3, офіс 3 (2-й поверх на ліво).

Подбаймо про безпеку з Asis, адже безпека дітей понад усе!

blog comments powered by Disqus

Підписка

  • Акція
    Знижка - 10% на монтаж системи відеоспостереження.

    18.02.19 18.03.18

    Знижка - 10% на монтаж системи відеоспостереження.