+38 (098) 652 56 56 | +38 (093) 682 56 56

Інтернет-магазин

Замовити дзвінок

Hikvision Turbo HD представляє собою новий модельний ряд відеокамер спостереження, заснованих на базі технології HD-TVI CCTV.

Вони ідеально підійдуть як новим покупцям, так і тим, хто модернізує свою аналогову систему відеоспостереження. Більш доступні за ціною в порівнянні з іншими відеокамерами спостереження, дуже прості в налаштуванні, а також мають безліч функцій, які можуть змагатися з функціями IP відеокамер спостереження - відеокамеры спостереження лінійки Turbo HD - справжній прорив в світі безпеки. Читайте далі і ви дізнаєтеся, чому Вам варто звернути увагу саме на Turbo HD при впровадженні вашого наступного рішення для відеоспостереження!

1. Якість зображення.

Камери спостереження Hikvision Turbo HD здатні виробляти зображення якості від Full HD 1080p, тому ідеально підходять для використання в різних обставинах. В даний час з'являться моделі 3-мегапіксельними і з 5-мегапіксельними матрицями, які підійдуть практично до всіх промислових і побутових умов!

2. Вартість

Ми прагнемо скоротити витрати скрізь, де це тільки можливо. Для малого бізнесу або домовласників ціна системи безпеки навіть всього лише з декількома відеокамерами спостереження може значно перевищити можливості їх бюджетів. Більшість IP відеокамер спостереження самі обробляють зображення, що, відповідно позначається на їх ціні.

Hikvision Turbo HD відеокамери спостереження обробляють зображення всередині відеореєстратора, а це означає, що кожна відеокамера спостереження виробляється і продається за нижчою ціною, ніж її IP аналоги. Вам не потрібно йти на компроміс з якістю: в результаті ви отримаєте те ж саме зображення. Це фантастична можливість, яка відкриває безпеку ширшої аудиторії і дозволяє зберегти гроші.

3. Простота.

Використання сполук за допомогою коаксіального кабелю означає, що відеокамери Hikvision Turbo HD неймовірно прості в установці і вимагають мінімального технічного обслуговування. Відеореєстратор не вимагає будь-якої складної мережі або переадресації портів для виявлення відеокамер спостереження, а додати нові компоненти до системи так само просто, як підключити їх і забезпечити електроенергією.

Як ми бачимо, відеокамери спостереження Hikvision Turbo HD пропонують повний спектр переваг і особливостей, які роблять їх відмінним варіантом для широкого кола споживачів, які бажають придбати систему безпеки. З огляду на все вищесказане, можна сміливо рекомендувати HD відеокамери спостереження і відеореєстратори Hikvision Turbo всім без винятку.

Придбати і дізнатися більше про систему відеоспостереження від Hikvision, можливо на нашому сайті asisvok.com, або завітавши до нашого сервісного центру м. Новоград-Волинський, вул. Героїв Майдану, 3, офіс, 3.

blog comments powered by Disqus

Підписка

  • Акція
    Знижка - 10% на монтаж системи відеоспостереження.

    18.02.19 18.03.18

    Знижка - 10% на монтаж системи відеоспостереження.