+38 (098) 652 56 56 | +38 (093) 682 56 56

Інтернет-магазин

Замовити дзвінок

Cocoon представляє собою HD-камеру з детекторами рухів, датчиком температури і вбудованою сиреною.

Вбудована технологія Subsound, яка являє собою комбінацію потужних датчиків, дозволяє фіксувати активність в інших кімнатах і навіть на інших поверхах.

Ця технологія працює за принципом поширення інфразвукових і чутних звукових хвиль, тим самим як би створюючи захисний "кокон" всередині приміщення.

Подібний метод довгий час використовувався сейсмологами для виявлення землетрусів, а тепер дозволив використовувати всього один пристрій замість цілої системи безпеки для охорони будинку.

За інформацією виробника, при створенні новинки були прийняті до уваги і усунені всі попередні недоробки камер / систем безпеки з детекторами руху. Управління повністю здійснюється через смартфон по Wi-Fi. Інтелектуальні можливості Cocoon дозволяють камері навчатися і визначати хто і коли повинен перебувати вдома.

Користувачеві не потрібно нічого налаштовувати, пристрій самостійно підлаштовується під повсякденний графік господарів, використовуючи координати їх смартфонів. Наприклад, Cocoon може автоматично активуватися, коли ви йдете з дому, а ви в свою чергу можете в будь-який момент перевірити свій будинок. Ширококутова камера передає смарт-повідомлення та відео високої якості у форматі HD в реальному часі, при цьому користувач приймає рішення про подальші дії: включити сирену, викликати поліцію або повідомити сусідам.

Новинка являє собою просте і доступне рішення, яке дозволить відчувати себе в безпеці не тільки вдень, але і вночі, завдяки функції нічного бачення. Виробник подбав і про безпеку приватного життя користувача. Протокол SSL і між мережеві захисні екрани (фаєрвол) - це тільки базовий рівень безпеки Cocoon. Відео та інші дані, як при передачі, так і під час зберігання на пристрої, зашифровуються 256-бітовим ключем, а дешифратори зберігаються виключно на зареєстрованих мобільних пристроях для додаткового захисту.

Якщо ви знаходитесь вдома, а хтось інший з домочадців віддалено переглядає відео в реальному часі, пристрій проінформує про це звуковим сигналом і миготливим світлодіодом і ви зможете відключити відео. Виглядає Cocoon досить стильно, має компактні розміри і з легкістю поміститься у вас в руках. Пристрій виконаний у вигляді сфери з якісний матеріалів

blog comments powered by Disqus

Підписка

  • Акція
    Знижка - 10% на монтаж системи відеоспостереження.

    18.02.19 18.03.18

    Знижка - 10% на монтаж системи відеоспостереження.