+38 (098) 652 56 56 | +38 (093) 682 56 56

Інтернет-магазин

Замовити дзвінок

Компанія Hikvision, світовий лідер в галузі обладнання для відеоспостереження, оголосила про випуск програмного забезпечення для управління відео iVMS-5200 Professional.

«Випуск iVMS-5200 Professional відображає прагнення Hikvision надавати комплексні рішення безпеки для наших партнерів і клієнтів», - стверджує Кін Яо, міжнародний директор з маркетингу Hikvision. «До нього можна підключити до 1024 відеопристроїв, iVMS-5200 повністю підтримує всі продукти Hikvision, включаючи відеореєстратори, камери високої роздільної здатності, а також керовані відеокамери.

Крім того iVMS-5200 Professional підтримує підключення пристроїв сторонніх виробників, що відповідають стандарту ONVIF. Це дозволить вирішити будь-які проблеми безпеки незалежно від розміру, складності та розташування установки ». Програмне забезпечення для управління відеозображенням iVMS-5200 Professional являє собою повне, інтелектуальне, відкрите, просте у використанні і повністю налаштоване рішення для широкого кола користувачів.

Повноцінне програмне забезпечення.

Програмне забезпечення iVMS-5200 Professional легко налаштовується, щоб задовольнити будь-які потреби бізнесу в різних нішах ринку. Наприклад, iVMS-5200 Professional включає в себе модуль Transact і модуль Business Intelligence, які найкращим чином задовольняють вимогам сектора роздрібної торгівлі, також Hikvision інтегрує модуль розпізнавання номерних знаків для транспортних і паркувальних систем, крім того модуль контролю доступу для управління будівлями. Планується ще багато модулів, які будуть впроваджені в майбутньому.

Сектор роздрібної торгівлі також має повністю інтегровану POS-систему, яка дозволяє користувачам комбінувати відео з даними транзакцій для запобігання втрат і надання доказів у разі виникнення суперечок з клієнтами. Роздрібні продавці, а також супермаркети і мережеві магазини, зокрема, також можуть скористатися передовими засобами відеоаналітики, такими як розпізнавання осіб і підрахунок людей, щоб відстежувати потік клієнтів, переваги і продуктивність співробітників. IVMS-5200 Professional створює безліч графічних звітів для збору цієї важливої ​​бізнес-інформації і підвищення ефективності управління.

Повна підтримка інтелектуальних функцій

IVMS-5200 Professional повністю підтримує інтелектуальні функції продуктів Hikvision, включаючи інтелектуальний пошук, відтворення, інтелектуальне виявлення та інтелектуальний додаток для підрахунку людей, карти тепла, інтерактивної карти і багато чого іншого. Він забезпечує повне інтелектуальне рішення і підвищує ефективність управління, що дає можливість користувачам легко знаходити певний відеофрагмент або підозрілу ціль і т.д.

Відкритий архітектурний дизайн VMS-5200.

IVMS-5200 Professional, крім інтеграції з усіма типами провідних систем відеоспостереження, також легко з'єднується з різними типами систем безпеки і бізнес-системами завдяки своєму відкритому архітектурному дизайну. Ця повна гнучкість надає клієнтам більше можливостей для роботи і майже безмежні можливості застосування. Більш того, програмне забезпечення iVMS-5200 дозволяє операторам повністю налаштовувати власну систему безпеки, спеціально розроблену для задоволення індивідуальних потреб кожного проекту.

Просте у використанні.

Крім того, що Hikvision iVMS-5200 Professional володіє всіма перевагами відкритого, розумного і повного програмного забезпечення, користувачі можуть також користуватися простими у використанні функціями, які є унікальними. Програмне забезпечення для управління відео iVMS-5200 Professional забезпечує простий і оптимізований досвід для партнерів і кінцевих користувачів, таких як підтримка One Step Installation. Всього за кілька кліків користувачі можуть легко встановити програмне забезпечення і уникнути трудомістких завдань, таких як додаткове навчання персоналу.

Завдяки ефективному модульному дизайну iVMS-5200 Professional також здатний швидко усувати потенційний відмову системи шляхом автоматичного виявлення і відновлення. Ця можливість дозволяє скоротити час обслуговування і захищає інвестиції користувачів.

«Я дуже радий цьому релізу і можливостям, які він дає нашим клієнтам. Незалежно від того, чи є це новою інсталяцією системи безпеки, або розширюється існуюча система, професійне програмне забезпечення iVMS-5200 забезпечує найбільш повне інтегроване рішення, найбільш просту інтеграцію компонентів системи і чудовий користувальницький інтерфейс для наших клієнтів по всьому світу », - робить висновок Яо. 

Бажаєте забезпечити свою безпеку з новітніми технологіями від Hikvision телефонуйте 093 682 56 56, або звертайтеся до нашого сервісного центру: м. Новоград-Волинський, вул. Героїв Майдану 3, офіс, 3.

blog comments powered by Disqus

Підписка

  • Акція
    Знижка - 10% на монтаж системи відеоспостереження.

    18.02.19 18.03.18

    Знижка - 10% на монтаж системи відеоспостереження.