+38 (098) 652 56 56 | +38 (093) 682 56 56

Інтернет-магазин

Замовити дзвінок

Якщо Ви маєте власний бізнес, програмний продукт «1С:Управління невеликою фірмою» є найкращим рішенням для його автоматизації.

Програма має все необхідне для контролю, планування та аналізу підприємств, що розвиваються у сфері виробництва, розвитку та надання послуг.

Інформаційна база об’єднує в собі все необхідне:

  • Клієнтська база;
  • Касові та банківські операції, платіжний календар, клієнт-банк;
  • Капітал та майно;
  • Розрахунки з персоналом, контрагентами;
  • Облік товарів, матеріалів, продукції;
  • Облік та планування надання послуг, виконання робіт;
  • Облік та планування виробничих операцій;
  • Облік персоналу та розрахунок управлінської заробітної плати;
  • Облік витрат і розрахунок собівартості;
  • Замовлення-наряди та замовлення клієнтів;
  • Планування завантаження ресурсів підприємства;
  • Підготовка регламентованих звітів для ФОП на ССО;
  • Торгові операції, включаючи роздрібні продажі;
  • Витрати і доходи, прибутки і збитки;
  • Фінансове планування тощо.

Програма містить розділ «Главное», де можна швидко перейти до потрібного пункту.

Розділ «CRM» містить повний набір інструментів для ефективної роботи з клієнтами.

Тут можна працювати з базою клієнтів, виставляти рахунки та виписувати документи, приймати і відправляти пошту, формувати E-mail та SMS-розсилки. Аналізувати клієнтську базу, управляти розділом продаж.

Розділ «Продажи» допомагає вести торгівлю. Для аналізу ефективності продажів програмою можна формувати аналітичні звіти по продажах, з можливістю деталізації по підрозділах, групах номенклатури і навіть по окремих товарах. Продаж продукції чи надання послуг оформляється видатковими накладними або актами виконаних робіт чи наданих послуг. Також можна формувати рахунок на оплату.

Розділ «Закупки» дозволяє забезпечити автоматизований процес закупівель товарів, послуг і роботу з постачальниками.

Розділ «Работы» підтримує кадровий облік персоналу, включно зі співробітниками, що працюють за сумісництвом, облік робочого часу (табель), створювати заказ-наряди.

Розділ «Производство» підтримує керування процесами виробництва продукції, виконання робіт, надання послуг. За допомогою специфікацій здійснюється управління даними про склад і технології виконуваних робіт і виробленої продукції.

План-графік виробництва продукції формується замовленнями на виробництво; план-графік виконання робіт, надання послуг - замовленнями на виробництво і замовленнями-нарядами.

Замовленнями на виробництво і замовленнями-нарядами здійснюється планування завантаження ресурсів підприємства.

Розділ «Деньги» надає можливість ведення управлінського обліку, отримання управлінського балансу, формування та аналізу фінансового результату.

Для даних цілей в системі передбачений управлінський план рахунків і механізм формування управлінських проведень документів.

Завдяки наявності таких звітів, як грошові кошти, оборотно-сальдова відомість, доходи і витрати, прикладне рішення дозволяє формувати фінансову звітність за довільний період часу.

Розділ «Зарплата» підтримує кадровий облік персоналу, включно зі співробітниками, що працюють за сумісництвом, облік робочого часу (табель) і управлінський розрахунок заробітної плати.

Крім цього є можливість створювати звіти, що відображають нарахування і утримання працівників та стан розрахунків з працівниками.

Розділ «Налоги» дозволяє розраховувати податки, вводити і розподіляти інші витрати, наявна процедура закриття місяця.

У розділі «Компания» надає можливість вести облік майна (необоротних активів) - основних засобів і нематеріальних активів організації.

Також є можливість розраховувати податки, вводити і розподіляти інші витрати, наявна процедура закриття місяця.

Не потрібно знати бухгалтерський і податковий облік, щоб використовувати програму. В ній реалізовано все тільки найнеобхідніше для обліку, контролю, аналізу та планування в малому бізнесі і немає нічого зайвого.

Бажаєте придбати програму або дізнатися більше як автоматизувати саме Ваш бізнес телефонуйте 093-682-56-56, або завітайте до нашого сервісно центру: м. Новоград-Волинський, вул. Героїв Майдану, 3, офіс, 3.

blog comments powered by Disqus

Підписка

  • Акція
    Знижка - 10% на монтаж системи відеоспостереження.

    18.02.19 18.03.18

    Знижка - 10% на монтаж системи відеоспостереження.