+38 (098) 652 56 56 | +38 (093) 682 56 56

Інтернет-магазин

Замовити дзвінок

Мрієте про подарунок собі або близьким? Шукаєте на різних сайтах новорічні знижки?

Не потрапте в халепу! Адже небезпека зовсім поруч! Даний ноутбук купили на OLX та прийшли з ним до нас за допомогою.

Зі слів власника, ноутбук з хорошими характеристиками не відповідам своїм вимогав. Довго завантажувалися додатки, не підтримував нові ігри, постійно гальмував і «зависав».

Давайте поглянемо на характеристики:

Процесор Intel Core i5-4210U має 2 ядра, тактову частоту 1,70 GHz. Даний напівпровідниковий кристал має відмінні технічні специфікації і здатний вирішувати значний список завдань. Intel Core i5-4210U – відмінний процесор для ноутбуків початкового і середнього рівня. 8 Гб – це оптимальна кількість пам'яті для комп'ютера.

Давайте переглянемо характеристики за допомогою програми AIDA64. AIDA64 - це найпопулярніша програма для огляду та діагностики всіх особливостей комп'ютера. За допомогою її ми можемо отримати інформацію про склад комп'ютера: залізо, програми, операційна система, мережа пристроїв для підключення. AIDA64 дає достовірну інформацію про всі компоненти системи. AIDA64 дозволяє тестувати продуктивність та стабільність роботи комп'ютера.

І тут на нас чекає сюрприз!

Як показує програма, даний ноутбук має всього 2 Гб пам’яті, що на сьогодні є мінімумом для більш-менш адекватної роботи на комп'ютері.

Крім цього, замість процесора Intel Core i5-4210U, встановлений процесор Intel Celeron N2930 - економічний чіп для бюджетних ноутбуків. На відмінно від Intel Core i5-4210U, який дозволяє виконувати складні задачі, підтримує різні ігри, процесора Intel Celeron N2930 достатньо лише для роботи з офісними додатками або браузером, але не для ігор або складних завдань.

Можливо AIDA64 дає збій.

Відкриваємо Диспетчер задач. Заходимо в підрозділ «Швидкодія», який показує інформацію про завантаження центрального процесора і оперативної пам'яті, як в числах, так і у вигляді графіка. Підрозділ може показувати завантаження кожного ядра процесора окремо. По-перше, стає відразу зрозуміло, скільки ядер в процесорі, а по-друге, наочно показує наскільки успішно програми вміють ними користуватися паралельно. І що ми бачимо? Знову 2 ГБ! «Швидкодія». І що ми бачимо?Знову 2 ГБ!

Давайте запустимо CPU-Z. Це безкоштовна прикладна програма для відображення технічної інформації про деякі вузли персонального комп'ютера. Вона не є універсальною програмою. CPU-Z показує характеристики таких компонентів як процесор, материнська плата й пам'ять. За допомогою неї не можна щось поміняти у системі. І тут така ж картина:

Ось так можна купити ноутбук за акційною ціною 7 000 грн, який насправді коштує не більше 3000 грн. Купуйте уважно і обережно!

blog comments powered by Disqus

Підписка

  • Акція
    Знижка - 10% на монтаж системи відеоспостереження.

    18.02.19 18.03.18

    Знижка - 10% на монтаж системи відеоспостереження.