+38 (098) 652 56 56 | +38 (093) 682 56 56

Інтернет-магазин

Замовити дзвінок

Перед вами путівник із світу програмного забезпечення. А якщо точніше – вичерпна відповідь на питання: що такого встановити на комп, щоб він працював на повну та був корисним?

 

    1. Архіватор. Необхідний буде можливо нечасто, але без нього переслати або прийняти стиснуті дані просто неможливо. Найпростіше - встановити WinRAR, що підтримує всі необхідні формати архівів, включаючи ".zip". WinRAR вбудовується в операційну систему, дозволяючи працювати з архівами з контекстного меню в провіднику;

   2. Антивірус. Його слід встановлювати з розумінням справи. Проте ви можете зателефонувати і особисто обговорити власні побажання;

   3. Браузер. Для зручності користування інтернетом знадобиться встановити один з альтернативних інтернет-браузерів на заміну стандартному Internet Explorer. Сьогодні популярні Google Chrome, Safari, Opera і Mozilla Firefox. Всі вони безкоштовні, крім того, мають додатковий захист від кібер атак (якщо правильно виставити налаштування). В 2017 р. стрімко набирає популярність браузер від Google.

   4. Пакет офісних програм. Обов'язкова річ для роботи з текстами і таблицями. Дуже важко знайти комп'ютер без Microsoft Office або його безкоштовного аналога OpenOffice.

   5. Набір кодеків для відео і аудіо. За замовчуванням Windows вміє програвати тільки самі основні формати відео- та аудіофайлів. Для підтримки інших форматів знадобиться один з наборів кодеків, наприклад K-Lite Codec Pack або Win7codecs.

   6. Adobe Reader. Для читання PDF-книг знадобиться Adobe Acrobat Reader. PDF - це найпоширеніший формат документації, книг і інструкцій. Без спеціальної програми відкрити файл PDF не вийде. Acrobat Reader це повністю безкоштовна програма.

   7. Skype – чи потрібні пояснення в необхідності найвідомішої у світі програми для здійснення безкоштовних відео дзвінків? Проте, можливо, вам потрібні роз'яснення з приводу підключення камери, мікрофону, або оновлення версії?

                                     Ми допоможемо з великим задоволенням!

 

   8. Аудіо- відеоплеєр. Він також є важливим, якщо встановлений по замовчуванню вас у чомусь не влаштовує. Від якості цієї програми буде залежати якість відеоподачі фільмів, програм, тощо. 9. Торрент-програма – необхідна для безпечного та швидкого зкачування с файлобмінників або форумів нових відео- або аудіо документів (кіно, музика, зображення, тощо). Про більш спеціалізовані програми, які покращать ваше користувацьке положення в мережі та в роботі з комп'ютером ми повідомимо згодом.

                                     Наш телефон для консультації:0936825656

blog comments powered by Disqus

Підписка

  • Акція
    Знижка - 10% на монтаж системи відеоспостереження.

    18.02.19 18.03.18

    Знижка - 10% на монтаж системи відеоспостереження.