+38 (098) 652 56 56 | +38 (093) 682 56 56

Інтернет-магазин

Замовити дзвінок

   Вираз «мій дім - моя фортеця» не завжди є виправданим, якщо ви не подбали про безпеку свого житла.

   Відеоспостереження для будинку або котеджу отримує все більшу популярність. Шум і загазованість вулиць виселяє громадян за межі міста і про це, на жаль, знають не тільки законослухняні особи.

   В умовах кризи рівень криміналітету України значно зріс, що саме по собі говорить про необхідність забезпечити себе і своє житло усіма можливими для цього засобами, в тому числі і відеоспостереження для будинку.

   Адже системи відеоспостереження дійсно є ефективним методом захисту від непроханих гостей. Система відеоспостереження в будинку або квартирі надає безліч переваг.

   Наприклад, огляд прилеглої території дозволить побачити, хто до вас прийшов. Якщо відеодомофон охоплює тільки стояче безпосередньо перед ним, то камери відеоспостереження допоможуть побачити все інше.

   У разі проникнення в будинок або котедж за відсутності господаря, записи з камер відеоспостереження, зафіксовані на відеореєстратор, знадобляться правоохоронним органам у затриманні злочинця.

   Досить часто, з метою психологічного ефекту, по периметру встановлюють муляжі камер, але дане залякування може подіяти лише на недосвідчених грабіжників. Іноді, відеореєстратори встановлюють в сейфах або важкодоступних місцях, щоб зберегти запис від тих, кому це невигідно.

   Вся інформація зберігається на жорстких дисках. Відеоспостереження в будинку або квартирі забезпечує не тільки додаткову охорону під час відсутності господаря, але і додаткову впевненість в домашньому персоналі, при наявності таких.

   Наприклад, якщо ви найняли няню для дитини, то за допомогою системи відеоспостереження через інтернет, ви завжди зможете в реальному часі подивитися, що зараз відбувається вдома і як, найнята на роботу людина виконує свої обов'язки. існує ще багато випадків, коли відеоконтроль не буде зайвим, це і непорядні сусіди і їхні домашні улюбленці, і злодійкуваті будівельники, і багато інших, хто відвідує ваш будинок або квартиру необов'язково незаконно, але з недобрими намірами. Використовуйте відеоспостереження в будинку, котеджі, квартирі за призначенням і будьте впевнені в безпеці свого житла і своїх близьких.

   При виборі системи відеоспостереження для свого будинку або квартири, рекомендуємо звернутися до нас за телефоном 0936825656.

blog comments powered by Disqus

Підписка

  • Акція
    Знижка - 10% на монтаж системи відеоспостереження.

    18.02.19 18.03.18

    Знижка - 10% на монтаж системи відеоспостереження.