+38 (098) 652 56 56 | +38 (093) 682 56 56

Інтернет-магазин

Замовити дзвінок

      Організовувати установку відеокамер, пристроїв запису та збереження подій, стеження за тим, що відбувається у дворі і на прилеглих до житлових будинків територіях - змушує криміногенна обстановка в місті, бажання забезпечити безпеку, збереження особистого майна...

                                                             Пріоритети тут такі:

  1.  Контроль за дитячими майданчиками. У денний час для оцінки ситуації під час ігор і прогулянок, в нічний - для виключення фактів вандалізму, нетверезих посиденьок, що заважають усім мешканцям.
  2. Спостереження за дворовими стоянками особистого транспорту як для фіксації спроб викрадення, підпалу, крадіжок, так і для встановлення винних при пошкодженнях авто під час паркування і виїзду з двору, що не рідкість.
  3.  Контроль за входами в під'їзди житлового будинку, ідентифікація всіх відвідувачів. Допомагає попередити, припинити квартирні крадіжки, бійки, напади на мешканців при наявності поста охорони або розшукати злочинців у якнайкоротший термін прибулими співробітниками правоохоронних органів.

       Крім того, відеоспостереження у дворі дає і інші переваги. Встановлені на всіх видних місцях камери (нехай часто половина з них муляжі) неминуче дисциплінують більшість дорослих мешканців, а також підростаюче покоління.                      

                                                           Тому зазвичай:

  •  Менше страждає озеленення подвір'я, в тому числі від вигулу собак.
  •  Парковка ведеться з повагою до інших автовласників, без заїзду на пішохідні доріжки, газони, тротуари.
  •  Пропадає бажання прикрасити стіни будинків графіті, іншими цікавими написами і малюнками.
  •  Мішки з побутовим сміттям потрапляють в контейнери для збору, а обгортки, пачки з-під сигарет в урни біля під'їздів.
  •  Відмовки двірника, електрика, сантехніка не приймаються, і пропадає бажання розповідати про тимчасові труднощі.
  •  Будівельне сміття, пакувальну тару під час ремонту квартир вивозять з двору, а не складують біля під'їздів або на майданчиках для збору побутових відходів.
  • Під контролем - дотримання графіка вивезення сміття.

      В результаті кошти, витрачені на установку системи відеоспостереження, дозволяють не тільки жити в чистому дворі, не турбуючись за дітей у дворі, залишену на ніч машину, але і зменшити витрати на обслуговування території, будівель багатоквартирних будинків.

     Квартирні злодії, котрі не люблять популярності, намагаються не «працювати» в таких будинках.

     Законність, необхідність узгодження Як правильно, без порушень встановити відеоспостереження у дворі - такі питання виникають перед мешканцями Законодавство не забороняє установку відеоспостереження, але не дає можливості використовувати системи стеження для отримання і поширення без згоди громадян даних про них.

                                         Відеоспостереження в громадських місцях:

  • торговельних, розважальних центра
  •  державних установах,
  • залізничних та автовокзалах,
  • аеропортах,
  • яке ведеться з метою забезпечення правопорядку,
  • безпеки людей не вимагає спеціального дозволу, узгодження.

      Заборонено тільки отримання негласної інформації шляхом ведення прихованої зйомки без відома громадян. Тому навіть при відкритій установці камер наявність системи контролю, стеження, супроводжується попереджувальною інформацією на видних місцях про ведення відеоспостереження.

     Установка камер відеоспостереження у дворі житлового будинку законна, тому що це громадське місце. Необхідність узгодження з власниками квартир та нежитлових приміщень носить скоріше організаційний, економічний характер. Адже за придбання обладнання, проектні, монтажно-налагоджувальні роботи, а також можливе технічне обслуговування системи відеоспостереження доведеться платити їм.

    Тому досить рішення загальних зборів власників (ОСББ).

                                       Телефонуйте нам 0936825656 і забезпече свою безпеку вже сьогодні

blog comments powered by Disqus

Підписка

  • Акція
    Знижка - 10% на монтаж системи відеоспостереження.

    18.02.19 18.03.18

    Знижка - 10% на монтаж системи відеоспостереження.