+38 (098) 652 56 56 | +38 (093) 682 56 56

Інтернет-магазин

Замовити дзвінок

Принтер чеків є незамінною річчю в магазині для будь якого підприємця.

Вони є більш дешевші, ніж фіскальні реєстратори, які на відміну від чекових принтерів містять спеціальну фіскальну пам'ять для реєстрації даних.

На що слід звернути увагу при виборі принтера чеків?

В першу чергу, потрібно знати, що принтери для друку чеків поділяються на два типи:

  • з термодруком;
  • матричні.

Термопринтери мають більшу популярність серед користувачів, ніж матричні, хоч вони мають порівняно вищу ціну. За допомогою принтерів з термодруком можна отримати більш гладкі лінії тексту та точки в шрифтах виходять менш помітними. Ще однією причиною є те, що матричні принтери є більш гнучкими і потребує регулярної заміни фарбувальної стрічки.

Другий факт, який потрібно визначити перед покупкою принтера чеків – ширина друкованого чека. Є три основних, стандартних ширини чеку: 44 мм, 57 мм або 80 мм.

Якщо Ви бажаєте вмістити в одному рядку більше інформації, або розмістити логотип підприємства, що надає йому певну оригінальність, то потрібно звернути увагу на більш широку орієнтацію стрічки чеку. При тому, що вартість широкої стрічки не набагато відрізняється від вартості аналогічної вузької.

На швидкість друку потрібно звертати увагу, якщо передбачається велика кількість друку довгих чеків в обмежений час, тоді треба підбирати моделі, які друкують зі швидкістю 220 міліметрів в секунду.

Для невеликих торгових точок підійдуть принтери, що друкують 90 мм в секунду. Сучасні моделі принтери чеків оснащені функцією автообрізки або зубчастою гребінкою для ручного відриву чеків.

Принтери чеків можна поділити на декілька груп:

Стаціонарні (настільні) принтери чеків відрізняються високою швидкістю друку і просто величезного розміру. Пристрій зручно в роботі і легко обслуговується. Принтер використовують в різних сферах діяльності: роздрібна торгівля, логістика, охорону здоров'я, на складі і на виробництві. Друкований пристрій підходить для друку товарних чеків і квитанцій.

Вбудовувані (безкорпусні принтери) принтери чеків призначений для установки в організації з самообслуговуванням і має цілу низку переваг. Принтер пропонує високу якість друку на папері різних типів і має великий обсяг пам'яті для зберігання шрифтів і штрих-кодів.

Мобільний принтер чеків широко використовується на невеликих підприємствах. Принтер відрізняється компактними розмірами і оптимальною продуктивністю. Висока мобільність і відмінна ергономічність є важливими характеристиками для цього пристрою.

Якщо Ви тільки почали розвивати власний бізнес, то можна придбати більш дешевше обладнання та з часом замінити його на нове. Але ми все ж рекомендуємо зробити старт з більш сучасним та якісним європейським обладнанням, яке перевірено роками та безперебійне в роботі, так як виготовлено із комплектуючих провідних компаній, які, навіть пропрацювавши декілька років не потребують технічної підтримки та обслуговування.

Бажаєте дізнатися більше про те як краще автоматизувати саме Ваш бізнес звертайтеся за телефоном, 093-682-56-56, або завітайте до нашого сервісного центру: м. Новоград-Волинський, вул. Героїв Майдану, 3, офіс, 3.

blog comments powered by Disqus

Підписка

  • Акція
    Знижка - 10% на монтаж системи відеоспостереження.

    18.02.19 18.03.18

    Знижка - 10% на монтаж системи відеоспостереження.