+38 (098) 652 56 56 | +38 (093) 682 56 56

Інтернет-магазин

Замовити дзвінок

Сьогодні відеоспостереження стало необхідністю. Враховуючи те, що системи відеонагляду стають все доступніші, буквально кожен може собі дозволити її встановити.

Але ті, хто ніколи не стикався з системами відеоспостереження мають своє уявлення з цього приводу. І воно не завжди відповідає дійсності. Спробуємо зруйнувати кілька поширених міфів про відеонагляд.

Систему відеоспостереження дуже важко встановити.

Звичайно, для того, щоб встановити відеонагляд, наприклад, на стовпі, чи на стелі, потрібно прикласти зусиль. Також для того, щоб знайти правильне місцеположення для кожної камери, потрібен спеціаліст. Але особливих технологічних знань або спеціальної підготовки для налаштування не потрібно. Комплектація відеореєстратора і камер одразу оснащені програмним забезпеченням.

Це не означає, що ви можете просто купити камери відеореєстратор і у Вас все готово. Але, якщо Вас зупиняло встановити відеоспостереження лиш те, що це дуже складний процес, сміливо дійте, адже це не так.

Якість відео можна підвищити за допомогою програмного забезпечення.

Часто люди, переглянувши різні фільми і те, як там ефектно покращують зображення за допомогою програми, думають, що в реальному житті так теж можна зробити. Насправді ж коли знято відео, то його чіткість ніяк не можна виправити.

При високій якості, можна лиш зблизити, щоб ретельніше переглянути тей, чи інший об’єкт на відео.

Відеозапис постійно контролюється в прямому ефірі.

Існує поширена думка, що за камерами постійно спостерігають охоронці. Насправді ж 90% відеоархіву видаляється без перегляду і лиш 1% відео переглядався в реальному часі.

Але це не значить, що об’єкт не контролюється. Просто сучасні технології дозволяють записувати відео лиш за певними сигналами:

  • рух,
  • перетин лінії,
  • спрацьовування тривоги та інші.

Це дуже зручно, адже при постійному записі витрачається занадто багато місця на носіях та ускладнює пошук актуальної інформації.

Краще встановлювати непомітні камери

Часто, знову ж таки, передивившись багато фільмів, люди вважають, що камери потрібно ставити так, щоб їх було майже непомітно і купувати як найменші камери. Звичайно камери краще встановлювати так, щоб їх важко було дістати. Але камери повинні розташовуватися так, щоб вона була помітна. Більше того, в публічному місці відвідувачі повинні бути попереджені про відеоспостереження.

Камера може визначити і обрати конкретну людину із натовпу.

Звичайно в області аналітики досягнуто великі успіхи, але не на стільки, як розповідають у фільмах. Камери лиш здатні розпізнавати обличчя і "відзначати" ці моменти свого роду "закладками" під час запису. Однак розпізнати і відрізнити конкретну особу вони поки не здатні.

Дізнатися більше можливо за телефоном 093-682-56-56, або в нашому сервісному центрі Asis.

blog comments powered by Disqus

Підписка

  • Акція
    Знижка - 10% на монтаж системи відеоспостереження.

    18.02.19 18.03.18

    Знижка - 10% на монтаж системи відеоспостереження.