+38 (098) 652 56 56 | +38 (093) 682 56 56

Інтернет-магазин

Замовити дзвінок

Встановлення сигналізації стає все більш актуальним питанням, тому ми пропонуємо ознайомитися із роботою комплекта охоронної сигналізації GSM 30C Base PoliceCam. Комплект охоронної сигналізації вже повністю запрограмований та готовий до роботи.

Тому його легко встановити самостійно, єдине, що доведеться зробити – зберегти номера, на які потрібно сигналізації відправляти SMS або телефонування на випадок виявлення порушень.

Даний комплект є одним із найпопулярніших сигналізацій бюджетного варіанту. GSM 30C Base PoliceCam є відмінним рішенням при виборі охоронної сигналізації для офісу, квартири, будинку, дачі, гаражних приміщень.

Управління сигналізацією можна реалізувати в декілька способів: за допомогою брелока-пульта, безпосередньо із централі, за допомогою мобільного додатку “G10A”.

За допомогою брелока-пульта дистанційного керування можна: поставити сигналізацію в режим охорони, або зняти, встановити домашній режим, увімкнути гучну сирену, натиснувши кнопку «SOS». Вимкнути сигналізацію після натискання «SOS» можна через декілька секунд, кнопкою «зняти з охорони».

Для підключення бездротового датчика руху не потрібно вивчати програмування, він вже налаштований і починає працювати одразу після включення.

Централь підтримує роботу до 99 таких бездротових датчиків, також можна підключити два дротових, але для них необхідне окреме живлення. Коли датчик зреагує на порушення, вимкнути його можна буде не одразу, а через секунд 10 після вмикання.

Крім брелока-пульта, керувати сигналізацією можна за допомогою безкоштовного мобільного додатку “G10A”. Завантажити та встановити на Ваш смартфон його можна із Google Play або App Store.

Для роботи в додатку потрібно пройти реєстрацію, Вам треба буде ввести ім’я та номер телефону. Після успішної реєстрації, Ви зможете також поставити на охорону, або зняти, встановити домашній режим, перевірити стан системи. При спрацюванні охоронних датчиків здійснюєься автодозвон (в порядку пріорітету черги) на 6 номерів, а також розсилки SMS-повідомлень на 3 номера і вмикається гучна сирена.

Якщо статус сигналізації змінюється, на Ваш мобільний надходить SMS. SIM-карта, з якої будуть відправляти SMS-повідомлення, або відбуватися автодозвон встановлюється в центральний блок сигналізації. Якщо від’єднати центральний блок сигналізації від мережі живлення, він буде працювати в автономному режимі на протязі 5 годин.

Як видно, управління даною охоронною сигналізацією є нескладним, а якщо у Вас виникнуть питання, звертайтеся за телефоном 093-682-56-56, або завітайте до нашого сервісного центру м.Новоград-Волинський, вул. Героїв Майдану, 3, офіс,3 наші спеціалісти завжди раді допомогти.

blog comments powered by Disqus

Підписка

  • Акція
    Знижка - 10% на монтаж системи відеоспостереження.

    18.02.19 18.03.18

    Знижка - 10% на монтаж системи відеоспостереження.