+38 (098) 652 56 56 | +38 (093) 682 56 56

Інтернет-магазин

Замовити дзвінок

Корпорація Microsoft настільки заполонила ринок своєю продукцією, що найновіша версія операційної системи - Windows 10 вже через 3 місяці з дати свого виходу набрала більше 120 мільйонів користувачів.

Тож представляємо Вам цікаві факти про операційну систему, яка заволоділа прихильністю понад 300 мільйонів користувачів по всьому світу.

Найпопулярніше фото історії.

Чарльзом Орейра в 1986 році зробив те легендарне фото під назвою «Безмятежность», який бачив кожен користувач Windows XP і не тільки.

Фото було зроблено в Каліфорнійському окрузі Сомона. Корпорація Microsoft викупила дану фотографію за невеликі кошти та використала її як фонове зображення Windows XP. Після прем’єри вона заполонила 90% глобального ринку.

Приховане призначення стандартних ігор Windows.

Відомі всім стандартні ігри Windows «Косынка», «Свободная ячейка» и «Сапёр» розробники додали не просто так. За словами співробітників Microsoft вони мають допомогти користувачам опанувати знання, як користуватися мишкою.

Так люди зможуть одночасно розважатися і звикати до нового графічного інтерфейсу. Особливо корисно буде тим, хто щойно перейшов від командного рядка до роботи з графічним інтерфейсом.

Перший пристрій для Microsoft.

Першим пристроєм, що був виготовлений від Microsoft з’явився у 1983 році і називався він «Microsoft Mouse», або як звично для нас – «комп’ютерна миша».

Ви не зможете створити папку «Con».

На просторах Інтернету багато хто стверджує, що це просто особисте бажання самого Білла Гейтса, ніби в шкільні роки його так дражнили, адже в перекладі з англійської слово «Con» перекладається як «Ботан». Насправді все набагато простіше. Ви не зможете створити папку не лише з назвою «Con», але й «Prn», «Aux», «Nul» та іншими подібними значеннями, адже вони є зарезервованими.

«Windows 10» стане останньою версією Windows.

Згідно з офіційною інформацією, Windows 10 стане останньою версією операційної системи Windows, так як корпорація Microsoft планує довгий період часу підтримувати Windows 10, не даючи даній версії застаріти завдяки цілій системі оновлень.

Фонове зображення Windows 10 – не графічний малюнок.

Напевно майже кожен, хто побачить фонове зображення Windows 10, буде стверджувати, що це продукт графічного редактора. Але насправді для її створення, Microsoft залучила фотостудію, де використовувалася велика конструкція, що складалася з 4-х екранів, камери та мала джерело диму і світло.

blog comments powered by Disqus

Підписка

  • Акція
    Знижка - 10% на монтаж системи відеоспостереження.

    18.02.19 18.03.18

    Знижка - 10% на монтаж системи відеоспостереження.