+38 (098) 652 56 56 | +38 (093) 682 56 56

Інтернет-магазин

Замовити дзвінок

Сьогодні люди все частіше починають встановлювати системи відеоспостереження у своїх домівках або офісах задля безпеки та контролю ситуації.

Короткі або довготривалі екстримальні погодні умови можуть вплинути на роботу камер, реєстратора, або системи відеонагляду в цілому.

Усе устаткування для відео спостереження виробляється з певним робочим температурним діапазоном та з певним рівнем захисту. Якщо ж погодні умови перетинають межу, то це буде відображатися на усіх компонентах.

Якщо Ви плануєте встановити відео спостереження ззовні будинку або підприємства, то обирати як камери , так і кабельну систему потрібно саме для ззовнішніх робіт. Всередині будівель встановлюють устаткування для внутрішніх робіт.

Якщо встановити ззовні устаткування для внутрішні робіт, то воно довго не пропрацює, адже не пристосоване до великого діапазону температур, палючого сонячного проміння , дощів, снігопадів.

Усе це може порушувати функціональність системи відеонагляду. Всередині з устаткування для ззовнішніх робіт виглядатиме не зовсім естетично.

При встановлені відеоспостереження ззовні, щоб уникнути проблем із погодними умовами. Навіть, якщо камери вважаться все погодними, все ж їх рекомендовано встановлювати в більш захищених місцях. Під прикриттям устаткування буде захищено від більшості погодних умов.

Отже, варто зазначити, що погодні умови впливають на всі зовнішні відеокамери спостереження, які встановлюються для забезпечення безпеки на вулиці.

Складні погодні умови можуть тривати протягом тривалого періоду, і те, наскільки добре і де саме ваші камери були встановлені, зробить істотний вплив на якість відео і їх функції.

Погода, наприклад, дуже низькі температури, посушливий клімат або сильний вітер можуть зруйнувати відеокамеру спостереження або пошкодити її лінзу.

Таким чином, щоб уникнути пошкоджень відеокамери спостереження через погоду можна приховати камеру за допомогою якого-небудь саморобного укриття.

Як дорожчий варіант, можна купити стійкі до атмосферних впливів відеокамери спостереження або окремі кожухи для їх захисту від складних погодних умов.

Дізнатися більше можливо за телефоном 093-682-56-56, або завітавши до нашого сервісного центру: м. Новоград-Волинський, вул. Героїв Майдану, 3, офіс, 3.

blog comments powered by Disqus

Підписка

  • Акція
    Знижка - 10% на монтаж системи відеоспостереження.

    18.02.19 18.03.18

    Знижка - 10% на монтаж системи відеоспостереження.