+38 (098) 652 56 56 | +38 (093) 682 56 56

Інтернет-магазин

Замовити дзвінок

Як вибрати комп’ютер для офісу?

Для початку потрібно, чітко розуміти, що ви маєте на увазі, коли говорите про комп’ютер, що має працювати в офісі. В нашому розумінні «офісний» комп’ютер це той, який повністю підтримує усі необхідні програми та має достатньо пам’яті. Тому спочатку потрібно розібратися, які програми він повинен підтримувати.

Найпоширенішими програмними продуктами, якими користуються в офісі є:

  • «M.E.Doc»,
  • «1С»,
  • «Клієнт-Банк»,
  • «Microsoft Office 2013»,
  • «Google Chrome»
  • та багато інших, в залежності від того, на що орієнтується підприємство.

Одразу хочемо наголосити, що ми розповімо про оптимальні на думку наших спеціалістів, а не про мінімальні характеристики комп’ютера, адже сучасні програми орієнтуються на високу продуктивність, крім того при оновлені програми з кожною версією вимоги до апаратури збільшуються. Навіть ліцензія підвищує вимоги до «заліза».

Оптимальні характеристики для локального комп’ютера.

Оптимальні характеристики для мережевого комп’ютера.

 

Оптимальні характеристики для серверного комп’ютера.

На думку наших фахівців, раціонально купувати комп’ютер з характеристиками більшими за мінімальні, щоб він повністю підтримував усі програмні продукти та їх оновлення, тим більше, що з кожним роком вимоги до апаратного забезпечення збільшуються. Крім цього, він зможе довше та ефективніше працювати.

Коли «залізо» ледве задовольняє вимоги програмного забезпечення, то дуже гальмує, довго обробляє дані, може не підтримувати оновлення програм, або можна не встановити ліцензію на програму.

Дізнатися більше про те який комп'ютер підійде саме для Ваших потреб можливо за телефоном 093-682-56-56, або завітавши до нашого сервісного центру: м. Новоград-Волинський, вул. Героїв Майдану, 3, офіс, 3.

blog comments powered by Disqus

Підписка

  • Акція
    Знижка - 10% на монтаж системи відеоспостереження.

    18.02.19 18.03.18

    Знижка - 10% на монтаж системи відеоспостереження.